James Wattstraat 100, Amsterdam

Omschrijving

Dit kantoorgebouw is zeer gunstig gelegen tussen de ringweg en de binnenstad. “100 WATT” ligt direct tegenover NS station Amstel en kijkt uit op het Prins Bernardplein. De directe omgeving is inmiddels aangemerkt als de Knowledge Mile, HET onderwijsgebied van Amsterdam met haar huidige en toekomstige hogescholen, opleidingscentra en studentenhuisvesting. Het gebouw is enige jaren geleden volledig en hoogwaardig gerenoveerd en leent zich tevens perfect voor bedrijven die een creatieve kantoorruimte wensen. 100 WATT heeft een totaal metrage van ruim 6.300 m² kantoorruimte alsmede 40 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Locatie:
In de directe omgeving zijn veel gerenommeerde bedrijven gevestigd zoals Philips, Delta Lloyd, eBay, Uber en Amazon. Tevens zijn er op loopafstand van het gebouw diverse voorzieningen aanwezig zoals sportscholen (o.a. SportCity), restaurants (o.a. Dauphine) en hotels (o.a Student Hotel).

Auto:
Het gebouw is gelegen aan de verkeersrotonde Prins Bernhardplein. De ringweg Amsterdam A10 is middels de afslagen S110 t/m S112 binnen enkele minuten bereikbaar. Ook de binnenstad is uitstekend bereikbaar via de Wibautstraat.

Openbaar vervoer:
Het gebouw ligt pal tegenover het Amstelstation, zodat de bereikbaarheid per openbaar vervoer optimaal is. Vanaf het Amstelstation zijn zowel Amsterdam Centraal, Schiphol als Utrecht eenvoudig bereikbaar.

Oppervlakte:
Voor de verhuur is zijn de volgende kantoorruimte beschikbaar:
1e verdieping: ca. 433 m²
4e verdieping: ca. 629 m²
6e verdieping: ca. 162 m²
9e verdieping: ca. 212 m²

Definitief metrage is nog onder voorbehoud van NEN2580 meting.

Parkeren:
Er zijn 12 parkeerplaatsen beschikbaar op de bij het gebouw behorende eigen parkeerterrein.

Huurprijs:
€ 275,- per m² vvo per jaar, excl. BTW.

Huurprijs parkeerplaats
€ 2.500,- per parkeerplaats per jaar.

Servicekosten:
€ 35,- per m² vvo per jaar.

Opleveringsniveau:
De kantoorruimte wordt in overleg als volgt opgeleverd:

• Ruim opgezette entree op de begane grond;
• Hoogwaardig ventilatie- en koelingsysteem (50W/m2)
• Creatieve open plafondstructuur
• Toiletgroepen
• Liften
In overleg kan er ook voor gekozen worden om het reeds aanwezige inrichtingspakket over te nemen. Getoonde foto's zijn inrichtingsvoorbeelden van andere verdiepingen.

Opzegtermijn:
Tenminste 12 maanden voor het einde van een huurtermijn.

Huurprijsbetaling:
Per kwartaal bij vooruitbetaling te voldoen een bedrag ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

Zekerheidstelling:
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

Opleveringsdatum:
1e verdieping: per 1 oktober 2019
4e verdieping: per november 2019
6e verdieping: in overleg
9e verdieping: in overleg

Huurovereenkomst:
Volgens het model van verhuurder, welk model gebaseerd is op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a volgens het ROZ model 2015.

BTW:
Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijzen is ervan uitgegaan dat de huurder voor minimaal 90% BTW belaste prestaties in het gehuurde verricht.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever en verhuurder.